Parempi systeemi kuin autohuolloissa

Vuonna 2015 Hattulalainen Antti Munnukka päätti perustaa oman yrityksen. Ajatuksena Antilla oli perustaa sellainen kauppa, johon pyöräilystä kiinnostuneen ihmisen olisi helppo tulla.

Antilla oli itsellään pitkä kokemus maasto- ja maantiepyöräilystä, joten hän tiesi, että harrastajien toiveiden ja tarpeiden ymmärtäminen olisi tärkeä osa asiakaspalvelua. Liikkeen palveluun ja asiakaspalvelun laatuun panostettiin alusta alkaen ja se näkyi myös hankinnoissa.

Kysyin Antilta, että millainen kauppa Parolan Pyörähuolto on nykyisin?

“Me ollaan maastopyöriin erikoistunut harrastajan pyöräkauppa. Tarjotaan kaikki tarvittavat laitteet ja tietotaito aloittevalle tai jo kokeneemmalla harrastajalle”.

Tunnelma Parolan Pyörähuollon tiloissa.

Huoltotasku-palvelun Antti halusi osaksi kaupan korkeatasoista asiakaspalvelua. Asiakkaiden tiedot on tallessa ja ajantasalla. Pyörän huoltohistoria on kätevästi kauppiaan ja asiakkaan käytettävissä. Kun huoltotyö valmistuu, lähtee asiakkaille automaattisesti tekstiviesti, joka nopeuttaa ja sujuvoittaa toimintaa.

Paras palaute, jonka Antti huoltopalvelustaan saanut?

“Täähän toimii paremmin kuin autohuollossa!”

Lue lisää Parolan Pyörähuollosta https://parolanpyorahuolto.fi/

Lisää asiakastarinoita ja huoltotaskun käyttövinkkejä löydät blogistamme täältä. Haluatko tietää tarkemmin huoltotaskun eduista? Varaa aika esittelylle klikkaamalla tätä.

Kirjoittaja: Mikki Ylevä

Parhaat huoltokokemukset löydät huoltotaskun youtube, twitter, instagram ja facebook-sivuilta.