Elämyksellinen pyöräkauppa on kiven alla

Seison auringonpaisteessa Köydenpunojankadulla Helsingissä. Näen edessäni betonisen ajoluiskan, joka johtaa maan alle. Ajoluiskan vieressä pönöttävä ulkomainosteline kysyy huomiotani. Telineessa näyttää olevan mustavalkoinen logo. Kun logoa katsoo tarkemmin siitä erottaa tekstin, jossa lukee Helsinki Underground Bikeshop.

Suuntaan maan alle. Toisin sanoen astelen ajoluiskan alas. Pyörittelen hetken päätäni kunnes katseeni löytää HUG Bikeshopin mainoksia. Astelen liikkeeseen ja tervehdin henkilökuntaa. Parrakas mies lippalakki päässään tervehtii minua rennon oloisesti hymyillen. Mies on nimeltään Henri Tikkanen.

Henri Tikkanen ja Anton Krylov perustivat HUG Bikeshopin syksyllä 2014. Perustajien intohimon kohteena olivat polkupyörät ja yhteisöllisyys. Nämä kaksi asiaa yhdistämällä syntyi idea yhteisöllisestä paikasta, joka olisi paljon muutakin, kuin vain pyöräliike.

Avoimuus on iso osa HUG Bikeshopin toimintaa. Ostoaikeiden lisäksi kaupassa tapaa ihmisiä esimerkiksi erilaisten tapahtumien merkeissä. Kauppaan voi saapua myös ihan puhtaasti avuntarpeiden kanssa. Kauppiaat auttavat mielellään pienien ja joskus isompienkin ongelmien kanssa.

HUG Bikeshop otti huoltotasku-palvelun käyttöönsä kesällä 2017. Työntekijöiden päivittäiseen käyttöön haluttiin helppokäyttöinen ohjelma johon asiakkaiden tiedot tallennetaan. Työkalu auttaa myös huoltotöiden hallinnassa ja asiakassuhteiden kehittämisessä.

Lue lisää HUG Bikeshop Oy:stä täältä. Huoltotasku-palvelun esittelyyn voit varata ajan täältä.

Kirjoittaja: Mikki Ylevä

Parhaat huoltokokemukset löydät huoltotaskun youtube, twitter, instagram ja facebook-sivuilta.