70-vuoden harjoittelu tekee mestarin

Kun vie fillarinsa pyöräliikkeeseen, jonka nimi on pysynyt samana seitsemänkymmenen vuoden ajan, sitä olettaa, että palvelu pelaa. Ja kyllähän se pelaa. Kokkolassa sijaitseva Pyöräliike Lybäck on palvellut paikallisia pyöräilyn ystäviä jo vuodesta 1948 asti.

“Kesäkuun 7. päivä juhlitaan 70-vuotis syntymäpäiviä”, toteaa Marvin Kiviniemi rauhallisella äänellä.

Kuluneet pari vuosikymmentä telekommunikaatioteknologian parissa työskennellyt Marvin sai kuulla, että Pyöräliike Lybäckin omistaja oli myyntiaikeissa. Samoihin aikoihin teknologian ja polkupyörien välinen liitto vahvistui ja sähköpyörät ottivat jalansijaa Suomen markkinoilla. Kun pyöräilystä, teknologiasta ja yrittämisestä kiinnostuneelle Marvinille tarjottiin mahdollisuutta ryhtyä yrittäjäksi, hän ei epäröinyt.

Marvin Kiviniemi aloitti Pyöräliike Lybäckin kauppiaana 1.3.2017.

Pyöräliike Lybäck panostaa erityisesti huoltopalvelun laatuun, laajaan pyörävalikoimaan sekä sähköpyöriin.

“Tarjotaan ihan ensimmäisestä pyörästä rollaattoriin saakka pyörät kaiken ikäisillä ja panostetaan paljon huoltopalveluun, sillä ihmisillä ei ole enää samalla tavalla aikaa kuin ennen”, kertoo Marvin myymälänsä vahvuuksista.

Ensimmäinen sesonki oli Marvinille niinsanottu sisäänajovaihe. Sesongin päätyttyä mentiin talven ajaksi suunnittelupöydälle ja tehtiin uudistuksia myymälän valikoimaan ja palvelumalleihin. Vuoden 2018 aikana on aika lunastaa lupaukset erinomaisesta palvelusta ja huolella mietitystä valikoimasta.

Pyöräliike Lybäck päätti hankkia huoltotasku-palvelun tukemaan tavoitteitaan erinomaisesta huoltopalvelusta.

“Minun mielestäni pyörän jälleenmyyntiarvo säilyy kun pyörän huoltohistoria on tallessa ja varsinkin kalliimpien pyörien parissa tätä arvostetaan”, kertoo Marvin.

Pyöräliike Lybäckin valikoimaan ja liikkeeseen voit tutustua tarkemmin osoitteessa http://www.lyback.fi/

Miltä muut asiakkaat ovat mieltä huoltotaskusta? Katso video täältä.

Kirjoittaja: Mikki Ylevä

Parhaat huoltokokemukset löydät huoltotaskun youtube, twitter, instagram ja facebook-sivuilta.