Huoltotasku goes IoT

”Esineiden internetillä (engl. The Internet of Things, lyhyemmin IoT) tarkoitetaan internet-verkon laajentumista laitteisiin ja koneisiin, joita voidaan ohjata, mitata ja sensoroida internet verkon yli

Huoltotaskussa olemme kiinnostuksella seuranneet teknologian kehitystä ja aikaamme seuraavana yrityksenä olemme luonnollisesti tietoisia siitä, mitä kaikkea maailmalla on kehitetty. Amazon on omalla aktiivisuudellaan mullistanut verkkokaupan USA:ssa ja julkaisi aikanaan mm. Dash Button -tuotteen, jonka yksi ilmentymä on pesukoneeseen liimattava langaton nappi, jota painamalla voit täysin automaattisesti tilata pesuainetta, kun huomaat sen olevan lopussa. Suomessa IoT on myös kovassa suosiossa erilaisiin tiedonkeruu- ja bigdata -toteutuksiin erikoistuvia yrityksiä syntyy jatkuvasti.

Huoltotaskun näkökulmasta yksi seuratuimmista tuotteista on ollut BTTN, joka on IoT-nappi. Siis nappi, joka lähettää viestin verkkoon kun sitä painetaan ja käyttäjä tai järjestelmä voi päättää, mitä painalluksella tehdään. Jotkut yritykset ovat käyttäneet nappia mm. uuden sivuston näyttävämpään julkaisemiseen tai esimerkiksi automaattiseen taksin tilaamiseen.

Huoltotasku NAPPI™ edustaa samaa ideologiaa, mutta automatisoi huollon tilausprosesseja. Käyttötapauksena esimerkiksi huoltomiehen tilaaminen tai vaikkapa uusien suodattimien tilaaminen ilmanvaihtolaitteeseen. Huoltotasku NAPPI™:n liitetään joko asiakas tai sopimuksen piirissä oleva asiakkaan laite. Kun painiketta painetaan, luodaan automaattisesti uusi huoltokutsu laitteelle ja yritys voi ottaa yhteyden asiakkaaseen mahdollisimman nopeasti huollon tai vastaavan toimenpiteen aloittamiseksi. Nappi liitetään Huoltotaskun käyttöliittymän kautta haluttuun toimenpiteeseen ja kaikki muu toimii jatkossa automaattisesti.

Huoltotasku NAPPI™ on iso – selkeä ja helppokäyttöinen. Lisäksi se on edullinen ottaa käyttöön ja käyttää. Se tarvitsee toimiakseen WLAN-verkon, josta on pääsy internetiin. Huoltotasku ei vastaa verkkoyhteyden toimivuudesta. Lisäksi Huoltotasku NAPPI™ on erittäin helppo asentaa – sitä ei tarvitse asentaa, koska Huoltotaskun tiimi hoitaa esiasennuksen, jonka jälkeen tarvitsee vain aloittaa käyttö.

Ota yhteyttä ja kerro käyttötarpeestasi niin selvitämme miten Huoltotasku NAPPI™ sopii tukemaan Sinun liiketoimintaasi.

Kysy lisää